Seren Serengil'den Gelen Şok İddialar Çok Konuşulacak! Hadise İçin Ne Söyledi?

0

Reza Zarrab ve Hadise arasında bir dönem ilişki yaşandığına yönelik iddialarda bulunulmuştu. Dolayısıyla bu gelişmenin hemen ardından çeşitli ifadelere yer verildi. Peki ya güncel olarak Seren Seregil’den neden böyle bir açıklama geldi? Söz konusu gelişme ile beraber ortalığın gerileceği düşünülüyor. İşte merak edilen konuşma ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Seren Serengil ile Arto’nun açıklamaları gündemdeki yerini aldı.

Seren Serengil Çok Şaşırttı!

Seren Serengil, Hadise için “Hadise, UNICEF için doğru bir isim değil. Ebru Gündeş’in evine gidip orada Gündeş’in kızını sevip, ardından onun babasıyla birlikte olmuşsun…” açıklamasında bulundu. Bu şok iddiaların hemen ardından Arto’dan ise  “Annesi zengin kocaya güvenmeyin, kendi ayaklarınızın üstünde durun demiş. O zaman zengin metresi olmak nasıl bir şey oluyor? Onu tenzih ediyorum”  ifadesini kullandı. Son olarak vurucu cümle Seren Serengil’den geldi. Kendisi “Annesini dinlememiş o zaman. Ebru Gündeş’in kocası zengin bir adamdı. Ebru Gündeş yakınlarına ‘Benim evime geldi çocuğumu sevdi’ diyor”  açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti.

Hadise’den Yanıt Gelecek mi?

Öte yandan Hadise’den konuyla ilgili bir açıklama gelecek mi merak ediliyor. Güncel gelişmeler ışığında neler yaşanacağını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bu noktada büyük bekleyişin sürdüğü belirtiliyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir