Sadakatsiz Dizisinin Uyarlaması Çekiliyor! Arap Medyasında Yankı Uyandırdı!

0

Sadakatsiz dizisi, hem ülkemizde hem de yurt dışında büyük ilgi görmüştü. Dizinin yayın hayatına başladığı andan itibaren ekranlara bomba gibi giriş yaptığı görüldü. Gelinen noktada ise dizinin final yapmış olmasına rağmen hafızalarda yer edindiği gözüküyor. Peki ya dizi hakkında nasıl bir gelişme yaşanıyor?

Sadakatsiz Arap Uyarlaması Çekilecek!

Sadakatsiz dizisinin Arap uyarlaması çekilecek. Bu noktada yoğun bir çalışma olduğu vurgulandı. Öte yandan diziyle ilgili bu detay sonrasında bizleri nelerin beklediği de yanıtlanacak. Son zamanlara damgasını vuran Sadakatsiz dizisinin uyarlaması ne zaman başlayacak merak edilmekte. Gelişmeler olduğu vakit paylaşılacaktır.

Sadakatsiz Dizisi Konusu

“Doktor Asya (Cansu Dere), kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile Tekirdağ’da huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının iki yıldır Derin adlı genç bir kadınla (Melis Sezen) ilişkisi olduğunu öğrenince değişir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir