Renault Captur Güncel Fiyat Listesi Ortaya Çıktı!

0

Renault Captur fiyatlarıyla ilgili bizleri neler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Öte yandan güncel gelişmeler ve dahası haberimizde olacak. Sıfır araç satın almak isteyenler bu haberi görünce çok sevindi. Otomobildeki fırsatları sizlere iletiyoruz. Güncel olarak merak edilenler de yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran otomobil fiyatlarını paylaşıyoruz.

Renault Captur Kampanya Yaptı!

Otomobildeki kampanya ile birlikte Kasım ayı içerisinde uygun fiyata aracı satın almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız. Dolayısıyla bu gelişme neticesinde bizleri nelerin beklediği de tek tek ortaya çıkacak. Son zamanlara damgasını vuran bu gelişme neticesinde otomobil fiyatlarına dair güncel bilgileri aktaralım. Kasım 2022 tarihli güncel Renault otomobil fiyat listesi…

Renault Captur Kasım 2022 Fiyatları

Touch 1.3 TCe EDC 140 bg

Fiyatı: 711.900 TL

 

Touch Plus 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg

Fiyatı: 739.900 TL

 

Icon 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg

Fiyatı: 768.000 TL

 

R.S. Line 1.3 Mild Hybrid EDC 155 bg

Fiyatı: 845.000 TL

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir