Peri Masalı Dizisi Reytinglerle Boğuşuyor! Dizi Final mi Yapacak Devam mı Edecek?

0

Peri Masalı dizisiyle ilgili güncel gelişmeler ortaya çıkacak. Öyle ki bizleri nelerin beklediği de yanıt buluyor. Son zamanlara damgasını vuran bu gelişme sonrasında izleyiciler bazı bilgiler elde etmek istedi. Peri Masalı dizisinde bizleri nelerin beklediği ile ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor.

Reytingler Finali Gösteriyor

Öte yandan Peri Masalı dizisinde reytinglerin finali gösterdiği düşüncesi fazlasıyla hakim. Bu noktada izleyicileri tam olarak ne bekliyor? Pek çok kişinin yakından takip ettiği kadarıyla düşük reytingler Fox TV’nin hoşuna gitmeyecektir. Uğruna final yaptırdığı diziye rağmen Peri Masalı beklentileri karşılayamadığı için yakın zaman sonra final kararı ile gündeme gelebilir.

Son Bölümde Yaşananlar

Peri Masalı son bölümüne damgasını vuran özeti sizler için paylaşıyoruz:

“Zeynep’in Zafer’in evlenme teklifini kabul etmesi, ailede deprem etkisi yaratır. Onur, Zeynep’i kaybetmiş olmasının öfkesiyle, Zafer de Onur’un Zeynep’e olan ilgisini fark etmiş olmanın hırsıyla birbirlerine savaş ilan ederler. Kendini hiç beklemediği bir savaşın içinde bulan Zeynep ise tahmin edemeyeceği kadar büyük şeylere sebep olmanın vicdan azabını duyar. Zeynep’in kendisiyle yaşayabilmesi için geri dönüşü olmayan bir yola girmesi gerekecektir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir