Pelin Karahan'ın Eşinden Üzücü Haber Geldi! Son Durumu Sosyal Medyadan Paylaştı!

0

Oyuncu Pelin Karahan’ın eşi Bedri Güntay, akciğerdeki bir problemden ötürü acilen ameliyata alındı. Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı açıklama ile birlikte eşinin son durumu paylaştı. Bu gelişme neticesinde sosyal medya yaşananları konuşuyor. Peki ya bizleri hangi detay beklemekte? Merak edilenlerle birlikte bilinmeyenler ortaya çıkacak. Dolayısıyla sizler ile merak edilenleri aktaracağız.

Pelin Karahan Sosyal Medyadan Açıkladı!

Ünlü oyuncu Pelin Karahan sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Sosyal medya ve basında çıkan haberlerden dolayı bu açıklamayı yapma gereği duyuyorum. Eşim Bedri Güntay, bugün teşhisi konulan akciğer embolisi nedeniyle acil ameliyata alınmıştır. Yapılan anjiyo gayet başarılı geçti. Şu an hastanede gözetim altında devam ediyor.

Arayan ve soran herkese çok teşekkürler. Şu an aramalara ve mesajlara dönemiyorum. Anlayışınız için teşekkürler. Sevgiler…” ifadesine yer verdi.

Sevenleri Panik Oldu

Öte yandan ünlü oyuncudan gelen açıklama sonrasında sevenlerinin panik olduğu belirtildi. Peki ya bizleri başka hangi gelişmeler bekliyor olacak? Merak edilenleri aktarmaya devam edeceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir