Okey oyuncularının uğradığı en kaliteli sitelerden bir tanesi olarak her geçen gün daha fazla kullanıcıyı kazanmayı başarıyor. İsteyenler okey indir kısmından uygulamayı cihazlarına indirerek okey keyfini çıkarabilirler. Sitenin içerisinde yer alan kategorilerden üyelik işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Arzu edenler üyelik işlemlerini yaptıktan sonra oyuna ortak olabilirler.

Okey Odaları

Siteyi ziyaret eden oyuncular istedikleri masaya hiçbir problem yaşamadan rahatlıkla katılabilirler. Site 4 kişilik okey oyna konusunda her zaman titiz şekilde çalışma göstererek önemli bir yere sahiplik ediyor. Oyuncular sitede okey oynarken aynı zamanda diğer oyuncular ile sohbet edebilirler. Kurallar hakkında tam olarak bilgiye sahip olmayan kişiler ise ana sayfada yer alan okey hakkında kısmına giriş yapabilirler.

Bu kısımda oyun ile alakalı tüm detaylı bilgiler incelenebiliyor. Sanal okey oynayarak diğer ortamlarda bulunan kişiler ile arkadaş olmak isteyenler sitenin sunmuş olduğu avantajlardan yararlanabilirler. Üyelik işlemlerini gerçekleştirmeden okey odalarına giriş yapmak isteyen kişiler ana sayfada mevcut olan misafir girişi kısmına tıklamaları gerekir. Buradan isteyen her oyuncu sorun yaşamadan okey ortamına katılabilirler.

Üyelik açtıktan sonra şifrelerini unutan kişiler sayfada ki şifremi unuttum kısmından gereken bilgileri alabiliyor. Bunun dışında Nick belirleme konusunda da gereken detaylı bilgilere ana sayfa üzerinden ulaşılabiliyor. Canlı okey oynamak isteyen herkes son derece profesyonel şekilde hizmet veren bu site içerisinde istedikleri kadar oyun oynayabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir