Nusret Gökçe Dünya Kupasında Rezil Oldu! Messi'nin Umursamaz Tavırları Nusret'in Alay Konusu Olmasına Neden Oldu!

0

Sahada Messi’nin kolundan tutup fotoğraf çekmeye çalışan Nusret, sosyal medyanın diline düştü. Nusret de dalga geçmek için Messi’ye verdiği samimi pozları paylaştı. Katar’ın ev sahipliği yaptığı 2022 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin’in futbolcuları gibi Türkiye’nin de gündeminde Nusret Gökçe vardı.

Messi’nin Pozu Olay Oldu!

Arjantin’in Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda şampiyon olmasının ardından stadyumda mutlu futbolcuların arasına karışan Nusret, önce Angel’di Maria, ardından Messi ile poz verdi. Görüntülerde Nusret’in Messi’nin kolundan tutup fotoğraf çekmek istediği anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde Messi, Nusret’in yanına gitmezken, ünlü kasap bu anlardan dolayı sosyal medyanın diline düştü.

Nusret’in Açıklaması!

Nusret daha sonra ‘Sen Adem’sin’ notuyla Messi’ye verdiği pozu paylaşsa da alay konusu olmaktan kurtulamadı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir