Necati Şaşmaz'dan Kurtlar Vadisi ve Osman Sınav Açıklaması!

0

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi dizisiyle tanındı. Dolayısıyla diziye dair merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Peki ya bizleri neler beklemekte? Kurtlar Vadisi’nden kendisine gelen dizi teklifi başta olmak üzere çeşitli detaylara değinildi. Dolayısıyla dizi hakkında başka neler biliyoruz ortaya çıkacak. Sevilen yapımdaki güncel duruma da değinilecek. Osman Sınav’ın kendisin sunduğu teklifle birlikte ne gibi tepkiler verdiğiyle ilgili açıklama yaptı.

Oyunculuk Teklifini Çok Düşündü!

Necati Şaşmaz, o döneme ilişkin açıklama yaparak “Bu etkiyi düşünmedim ama iki ucu da değerlendirmiştim. Yani bir ay sonra dizinin kalkma ihtimalini de yıllarca dizinin devam etmesini de düşündüm ama bu etkiyi düşünmemiştim” ifadesine yer verdi. Osman Sınav’ın oyunculuk teklifiyle ilgili bunları söylemesi dikkat çekti. Yıllar sürecek Polat Alemdar macerasının bu şekilde başladığı öğrenildi.

Ekranlara Geri Dönecek mi?

Öte yandan Necati Şaşmaz’ın ekranlara geri dönüp dönmeyeceği merak konusu haline geldi. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte oyuncudan yeni bir haber gelir mi yakın zaman sonra öğreneceğiz. Bu noktada büyük bir gelişme yaşanabilir.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir