MS Hastalığı Olan Serdar Ortaç Acı Gerçekleri Paylaştı! Alişan Gözyaşlarını Tutamadı!

0

Bir süredir MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç, Alişan’ın TRT 1’de sunduğu “Alişan’la Hayata Gülümse” programına katıldı. Ortaç, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Alişan’ın TRT1 ekranlarında yayınlanan “Alişan’la Hayata Gülümse” programına konuk oldu. MS hastası olan Ortaç, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Bacağını kaldırmakta zorlandığını anlatan Serdar Ortaç, “Sol bacağım tamamen gitti” dedi.

Serdar Ortaç’ın doktoru Prof. Dr. Ayşe Sağduyu Kocaman, canlı yayına bağlandı. Ortaç, doktoruna “Bu hastalık hiç geçecek mi?” diye sordu. O sordu.

Doktor, “ilaçlarını doğru kullandığı sürece hastalığın kontrol altında olduğunu” ve geçmeyeceğini açıkladı.

Serdar Ortaç’ın “Senin gibi yürüyüp koşmak isterdim” sözleri Alişan’ı duygulandırdı.

MS HASTALIĞI NEDİR?

MS (Multipl Skleroz), kişinin bağışıklık sistemindeki bir arıza sonucu beyinde ve omurilikte çok sayıda plak biriktiğinde ortaya çıkan bir hastalıktır. Genç yaşta ortaya çıkabilen MS (multipl skleroz) hastalığı dünyada yaklaşık 3 milyon, Türkiye’de ise 35.000 kişiyi etkilemektedir. MS evreler halinde gelişir ve ancak uygun tedavi ve düzenli takip ile kontrol altında tutulabilir. Multipl skleroz genellikle 20 ila 40 yaşları arasında ortaya çıkar.Bir süredir MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç, Alişan’ın TRT 1’de sunduğu “Alişan’la Hayata Gülümse” programına katıldı. Ortaç, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

MS hastası Serdar Ortaç sağlık durumunu açıkladı! Alişan üzüntüden kahroldu

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Alişan’ın TRT1 ekranlarında yayınlanan “Alişan’la Hayata Gülümse” programına konuk oldu. MS hastası olan Ortaç, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Bacağını kaldırmakta zorlandığını anlatan Serdar Ortaç, “Sol bacağım tamamen gitti” dedi. Serdar Ortaç’ın doktoru Prof. Dr. Ayşe Sağduyu Kocaman, canlı yayına bağlandı. Ortaç, doktoruna “Bu hastalık hiç geçecek mi?” diye sordu. O sordu.

Doktor, “ilaçlarını doğru kullandığı sürece hastalığın kontrol altında olduğunu” ve geçmeyeceğini açıkladı. Serdar Ortaç’ın “Senin gibi yürüyüp koşmak isterdim” sözleri Alişan’ı duygulandırdı.

MS HASTALIĞI NEDİR?

MS (Multipl Skleroz), kişinin bağışıklık sistemindeki bir arıza sonucu beyinde ve omurilikte çok sayıda plak biriktiğinde ortaya çıkan bir hastalıktır. Genç yaşta ortaya çıkabilen MS (multipl skleroz) hastalığı dünyada yaklaşık 3 milyon, Türkiye’de ise 35.000 kişiyi etkilemektedir. MS evreler halinde gelişir ve ancak uygun tedavi ve düzenli takip ile kontrol altında tutulabilir. Multipl skleroz genellikle 20 ila 40 yaşları arasında ortaya çıkar.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir