MKE Ankaragücü – Medipol Başakşehir  Maçı Ne Zaman Saat kaçta? İddaa Bahis Oranları Kaç?

0

Süper lige geçen sezon yükselerek yeniden eski görkemli günlerine dönmeyi hedefleyen Başkent ekibi, aldığı sonuçlarla taraftarlarında büyük bir hayal kırıklığı yaratmış bulunuyor. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Ankaragücü, sadece 1 beraberlik ve 1 puanla ligin en alt sırasında yer alıyor. kötü gidişata dur demek adına çalışmalarını sürdüren Başkent ekibi, Başakşehir maçı öncesinde ligin en sert takımlarından biri olarak tanınan Sivasspor ile evinde karşılaşacak. Teknik direktörleri Ömer Erdoğan yönetiminde çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, üst üste karşılaşacağı zor rakiplerden puan veya puanlar alabilmeyi hedefliyor.

Başakşehir Avrupa’da Fırtına Gibi Esiyor

Avrupa aranasında çıktığı hiçbir maçı kaybetmeyerek taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin alkışlarını alan Başakşehir, ligde de üst sıralarda yer alarak her iki kulvarda da istikrarlı yükselişini sürdürüyor. Avrupa Konferans Ligi maçında İtalyan Serie A takımlarından Fiorentina ile kendi sahasında karşılaşacak olan Başakşehir, iç sahada oynayacağı Karagümrük maçı sonrasında Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Emre Belezoğu yönetiminde çalışmalarını sürdüren İstanbul temsilcisi, ligdeki yerini korumak ve şampiyonluk potasında yer bulmak adına bu maçlarını da kayıpsız geçmenin planlarını yapıyor.

Resmi Pokerklas yeni giriş websitesi ile değişen giriş adreslerine web ve mobil üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Ankaragücü Çıkış Arıyor

Geçen sezon 1. Ligi şampiyon olarak bitirerek yeniden Süper lige yükselen Ankaragücü, oynadığı vasat futbol ve puan kayıplarıyla ligin dibine demir atmış durumda. Bu durumdan kurtulmak adına Ömer Erdoğan yönetiminde idmanlarını sürdüren Başkent temsilcisi, Avrupa maçlarından yorgun döneceğini hesapladığı rakibinden puan veya puanlar alarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Ankaragücü-Başakşehir Maçı Ne Zaman?

Ankara temsilcisi ile Avrupa’da kasırga gibi esen Medipol Başakşehir takımlarının karşı karşıya geleceği maç 1 Ekim 2022 Cumartesi günü Etimesgut Eryaman stadında oynanacak. Maçın başlama saati ise 17.00. Mutlak puan parolasıyla sahaya çıkacak olan Ankaragücü ile Ligde üst sıraları zorlayan Başakşehir maçının oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Ankaragücü-Başakşehir Maçı Canlı

Ankaragücü – Başakşehir maçı canlı olarak PokerKlas Sitesi ekranlarından izlenebilecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen ve bol gollü geçmesi beklenen müsabaka ile ilgili maç sonu yorum ve analizleri de muhtelif spor programlarından takip edilebilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir