Masterchef'te Ayrılık Sinyali! Somer ve Mehmet Şef Gidici mi?

0

Masterchef’in bu sene All Star 2023 versiyonu çekileceği iddia edildi. Bu gelişmenin yanı sıra bir bomba iddia da ayrılık olarak vurgulandı. Somer ve Mehmet Şef ekranlara veda mı ediyor? Danilo Zanna’nın kalacağı ancak diğer şeflerin yarışmada yer almayacağı vurgulandı. Bu açıklama sonrasında sosyal medya karıştı. Pek çok kişi yaşananlara ilk başta anlam veremedi ancak sonradan Acun Ilıcalı’nın paylaşımıyla her şey netleşti.

Şefler Yarışmadan Ayrılıyor mu?

Sosyal medyayı kasıp kavuran ayrılıkla birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Masterchef’te izleyicilerin gönlünde taht kuran şeflerin ayrılacağı konusunda iddialar henüz yanıt bulmadı. Ancak Acun, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun paylaştığı fotoğraf her şeyi netleştirdi.

Acun Ilıcalı Fotoğraf Paylaştı!

Acun Ilıcalı, Masterchef’in iki değerli şefi ile paylaştığı fotoğrafla aslında aralarında bir problem olmadığını doğruladı. Üstelik yarışmadan ayrılık iddiaları da bu şekilde yanıt bulmuş olabilir. TV8’de yayımlanan programa devam edecekleri yönündeki ifadeler ne kadar doğru zamanla göreceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir