Mahkum Dizisinin Yerine Gelen Dizisi Herkesi Üzdü! Reytingler Resmen Yerlerde!

0

Mahkum dizisindeki son dakika gelişmeleri ve dahası yanıt bulacak. Öyle ki merak edilenler de ortaya çıkıyor. Mahkum dizisi,  hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda final yaparak ekranlara veda etmişti. Bu gelişme ile birlikte izleyiciler şok oldu. Çünkü  dizinin reytingleri düşse de final kararının biraz hızlı verildiği düşünülüyordu. Yerine başlayan Darmaduman dizisi beklentileri karşıladı mı?

Mahkum Yerine Darmaduman Geldi!

Mahkum dizisi yerine yayın hayatına başlayan Darmaduman ise beklentileri tam anlamıyla karşılayabilmiş değil. İlk iki bölümde de reytingleri düşük geldi. Ancak dizinin tüm bu gelişmelere rağmen heyecanlı bir şekilde yayın hayatına devam ettiği belirtiliyor. Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora’nın başrolde oynadığı dizi, daha çok Amerika dizileri havası verdiği için de izleyicilerin dikkatini çekti.

Yakında Final Yapabilir

Öte yandan Darmaduman dizisi yakında final yaparak yayın hayatına veda edebilir. Bu gelişme sonrasında bizleri nelerin bekleyeceği ise yanıt bulacak. Son zamanlarda adından söz ettiren dizide bizleri başka ne gibi detayların yaşanacağı da ortaya çıkacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir