Mahkum Dizisi Finale Doğru Adım Adım Gidiyor!

0

Fox TV dizisi Mahkum ile ilgili çeşitli detaylar yaşandı. Bu gelişmelerle birlikte bilinmeyenlere değinildi. Dolayısıyla diziye dair neler biliyoruz? Güncel detaylar tek tek yanıt bulacağa benziyor. Öte yandan Mahkum dizisindeki son dakika gelişmeleri ışığında final yapıp yapmayacağına dair bilgi vereceğiz.

Reytingleri Çok Düştü

İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna’nın başrolde oynadığı dizide reytingler iyice düşmüşe benziyor. Öyle ki 2. sezon hiç de istendiği gibi başlamadı. Dizinin en kısa sürede final yapması beklenebilir. 28. bölüm özetinde yaşananlar ise izleyicilerin çok fazla dikkatini çekmedi.

28. Bölümde Neler Oldu?

Fox TV resmi sitesi üzerinden paylaşılan detayda dizinin 28. bölümünde neler yaşandığı ortaya çıktı. Öyle ki güncel gelişmeler de yanıt bulacak gibi gözüküyor.
Dadaloğlu’ndan gelen liste sonucu Hacı’nın kardeşi Zeyyat’ın öldürülmesi, Hacı’yı perişan eder. Can dostunun acısını paylaşan Fırat, bir yandan da kontrolü elinde tutmak zorundadır. Hacı’nın acısıyla hareket edip, hata yapmasına engel olmaya çalışırken Barış’a karşı sağlam bir adım daha atar. Barış’ın vaat ettiği her şeyi rehin tutulan mahkuma vererek, Barış’ın hiç beklemediği bir hamle yapmıştır.
Fırat’a rehin aldığı mahkuma ulaşmaya çalışan Barış, öte tarafta Büge’nin sadakatini test etmektedir. Büge’nin Dadaloğlu ile buluşması demek, yeraltına inmeyi hak etmesi demektir.
Büge’nin sadakatinin yanında, Fırat mahkum hamlesiyle Barışlar’ın saklandığı mekana bir adım daha yaklaşmıştır. Mahkumlardan ayrı düşen Barış, Fırat’tan hiç beklemediği bir darbe yer. Barış, Büge ile birlikte aşağı inmeyi başaracak mıdır?

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir