Kuruluş Osman Oyuncusu Serhat Dizisine Katıldı! Tamer Karadağı ile Poz Verdiler!

0

Tamer Karadağlı’nın başrolde oynadığı Serhat dizisi için hazırlıklar sürüyor. Diziye öyle bir isim katıldı ki görünce sizler de şaşıracaksınız. İki başarılı oyuncu, dizide başrol oynayarak farkını ortaya koyacak. Tamer Karadağlı’nın sosyal medya paylaşımı ile her şey ortaya çıktı.

Serhat Dizisinde Kimler Oynuyor?

Serhat dizisinde aktif olarak Volkan Severcan (Faik), Demir Karahan (Vasıf), Muhammet Emre Kaya (Sarp), Tutku Topaç (Defne), Haluk Özenç (Tankut), Filiz Çelik (Müjgan), Mert Özbek (Fırat), Burcu Karakaya (Gökçe), Pınar Tuncegil (Zerrin) ve Tamer Yiğit (Cemil) oynayacak. Bu nedenle dizide ilginç gelişmeler bizleri bekliyor. Çok heyecanlı ve dolu dolu bir kadro dizideki yerini alacak.

Serhat Dizisine Kim Katıldı?

Serhat dizisine Tamer Karadağlı’nın hayat verdiği karakterin babası rolünde oynayacak olan Tamer Yiğit katıldı. İki usta oyuncu birlikte fotoğraf çektirdi ve sosyal medyada paylaştı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir