Kurtlar Vadisi Kaos Oyuncuları Duyuruldu! Dizi Ne Zaman Başlıyor?

0

Necati Şaşmaz, daha önce yaptığı açıklamasında “397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti.” demişti ve “Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak.” diyerek dizi için çalışmalara başladıklarını itiraf etmişti.

Kurtlar Vadisi Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin çekimleri Ocak ayında başlayacak. Ancak ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi iletilmedi. Çekimler tamamlandığı vakit güncel açıklamanın geleceğini düşünüyoruz. Güncel olarak diziyle ilgili bir paylaşım yapılmadı fakat bazı isimlerin başrolde oynayacağına dair bilgiler iletildi.

Kenan İmirzalıoğlu Oynayacak mı?

Kurtlar Vadisi Kaos’ta Kenan İmirzalıoğlu ve Aras Bulut İynemli isimleri geçiyor.  Oyuncular gerçekten de başrol oynayacak ise büyük bir etki yaratacaktır. Necati Şaşmaz, dizideki en yetkili isimlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Önümüzdeki günlerde çekimlere dair son detaylar açıklanabilir.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir