Kızılcık Şerbeti Dizisinde Sıla Türkoğlu'na Yeni Rakip Katılıyor!

0

Show TV’de ekrana gelen diziye yeni bir ismin katıldığı belirtildi. Güncel bilgilerle birlikte çeşitli detaylara değineceğiz. Öte yandan gelinen noktada bizleri nelerin beklediğiyle ilgili sizlere ifade veriyor olacağız. Son zamanlara damgasını vuran dizide oyuncu kadrosuna öyle bir isim geldi ki şok olacaksınız.

Kızılcık Şerbeti’nde Kim Oynayacak?

Dizinin oyuncu kadrosunda aktif olarak Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç oynamaktadır. Böylesine önemli isimlerin yer aldığı diziye renk katacak farkını ortaya koyacak bir ismin daha katılacağı kesinleşti. Soydan Soydaş ile anlaşma sağladığı belirtildi.

Soydan Soydaş Diziye Katılıyor

Soydan Soydaş, Kızılcık Şerbeti dizisinde Kayhan karakteri ile izleyicileri karşısına çıkmak üzere. Bu gelişmeler neticesinde bizleri başka hangi detayların beklediğini de sizler ile paylaşıyor olacağız. Bu noktada merak edilenler de yanıt bulacaktır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir