Kızılcık Şerbeti Dizisinde Reytingler Tavan Yaptı! İzleyiciler Diziden Çok Memnun!

0

Kızılcık Şerbeti dizisindeki güncel gelişmeler paylaşılıyor. Öyle ki kullanıcıların yakından takip ettiği diziye dair neler biliyoruz? Güncel detayları aktarırken bir yandan da bilinmeyenlere yer vereceğiz. Dolayısıyla Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri büyük ses getirdi. İlk bölümde beklentiler karşılanamasa da ikinci bölümde çok daha iyi bir sonuç alındı. Bu da dizinin uzun ömürlü olabileceğine dair ipuçları veriyor.

Kızılcık Şerbeti Reytingleri Arttı

Kızılcık Şerbeti reytinglerinde büyük bir artış sağlanıyor. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verilmekte. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediği hakkında bilinmeyenlere yer vereceğiz. Show TV dizisindeki son dakika gelişmelerini aktarırken, son bölümde neler yaşandı sizlere iletelim.

Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Özeti

“Doğa’nın muhafazakar bir ailenin oğluyla evlenmiş olmasıyla yıkılan Kıvılcım, kızı için bazı şeyleri görmezden gelmek zorunda kalsa da iki aile arasında anlaşmazlık yaşanmaya devam etti. Kıvılcım’ın kardeşi Alev’in gelmesi aile için dengeleri etkiledi. Aniden şiddetli sancıyla fenalaşan Doğa herkesi korkuturken, Doğa’nın yaşadığı sağlık sorunu onu büyük bir karar almaya mecbur bıraktı. Fatih, bebek doğana kadar Doğa’nın okulu dondurmasını istedi. Pembe iki ailenin kaynaşması için bir akşam yemeği organize etti ancak bir araya gelinen masada yaşam ve düşünce farklılıkları iyice gün yüzüne çıktı. Kızının okuluna ara vereceğini duyan Kıvılcım bir kez daha büyük bir yıkım yaşadı. Kıvılcım’ı biraz sorunlarından uzaklaştırmak isteyen Fatma, Kıvılcım’dan habersiz randevu ayarladı. Kıvılcım, Fatma’yla yemeğe çıkarken aslında bilmeden bir buluşmaya gidiyordu. Kıvılcım için asıl sürpriz Fatma’nın ayarladığı yemeğe Ömer’in gelmesi oldu. Kıvılcım ve Ömer’in yolları bir kez daha kesişmişti, üstelik bu sefer çok daha farklı bir ortamda farklı bir şekilde…”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir