Kızılcık Şerbeti Başrol Oyuncusu Diziye Aniden Veda Ediyor!

0

Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman ve Barış Kılıç’ın başrolde oynadığı dizide önemli bir ayrılık gündeme geldi. Show TV dizisinden ayrılacak isim belli oldu mu? İzleyiciler bu ayrılığa hazır değil. İşte son dakika vedası ve güncel gelişmeler haberimizde…

Kızılcık Şerbeti’nden Kim Ayrılıyor?

Nursena ve Umut’un sevgili olması izleyicileri mutlu etmişti. Sonrasında ise Pembe tüm gerçekleri öğrendi. Bu da Nursena’nın Umut’tan ayrılmasına neden olabilecek bir gelişme. Bakalım önümüzdeki haftadan itibaren böyle bir ayrılık meydana gelecek mi?

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölümde Olanlar

“Doğa’nın kendisine haber vermeden okula tekrar başlaması Fatih’i delirtmiş, onun bu hallerine şahit olan Kıvılcım’ı ise çok gerilmiştir. Doğa’nın sağ duyulu davranışlarıyla olay diğer aile bireylerine yansımasa da Fatih ve Kıvılcım arasında hiç olmadığı kadar soğuk rüzgarlara sebep olacaktır. Doğa ve Fatih’in kavgası ise başka konulara sıçrayacak, farklı konular üzerinden gerilim devam edecektir. Evdeki gerilimden beslenen Nilay ise bu durumu lehine çevirme çabaları içindedir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir