Kıvanç Tatlıtuğ Aile Dizisinde Özge Pirinçci ile Oynayacak!

0

Kıvanç Tatlıtuğ, öyle bir dizide oynayacak ki büyük ses getirecek. Üstelik oyuncu kadrosunda kendisine kimlerin eşlik edeceği ise merak konusu haline geldi. Dolayısıyla gelinen bu noktada dizi hakkında neler bildiğimizi paylaşacağız. Son dakika gelişmeleri de yanıt bulacak.

Kıvanç Tatlıtuğ Aile Dizisine Katıldı

Aile dizisi, yakın zamanda çekimleri başlayacak ve yayın hayatına da merhaba diyecek. Dolayısıyla oyuncu kadrosunda başroldeki isimler ile anlaşılması bu noktada büyük öneme sahipti. Şimdi ise dizi ile ilgili bizleri başka nelerin beklediğini paylaşacağız. Güncel detaylar ışığında tam olarak hangi olaylar bizi bekliyor? Son zamanlara damgasını vuran dizide başrolde kendisine eşlik eden oyuncu da açıklandı.

Özge Pirinçci Eşlik Ediyor

Özge Pirinçci, daha önce Netflix dizisinde de Kıvanç Tatlıtuğ ile başrol oynamıştı. Şimdi ise Yakamoz dizisinin yanı sıra Aile dizisinde de ikilinin partner olacağı öğrenildi. Bu noktada diziye dair bizleri başka nelerin beklediğini aktaracağız. Henüz çekimleri sona ermediği için izleyiciler de neler olduğunu merak ediyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir