Kış Lastiklerinde Cezalar Kesilecek? Cezalara Yeni Zam Geldi!

0

Kış lastiği takmayan araçlara uygulanacak cezalarda yeni dönem başlıyor. Artık zamlı tarife üzerinden cezalar verilmekte. Peki ya 1 Nisan 2022 tarihi ile 1 Nisan 2023 tarihi arasında başlayan lastik cezalarına dair neler biliyoruz? Güncel olarak cezalara dair bilgiler veriyoruz. Bu sayede sizler de merak edilenleri öğrenebileceksiniz. Son zamanlara damgasını vuran detaylarla birlikte bizleri neler beklediğini aktaracak ve araç sahiplerinin öğrenmesi gerekenleri vurgulayacağız.

Kış Lastiği Cezaları Güncel

Kış lastiği takılmaması durumunda 776 TL’lik ceza kesileceği bilgisi iletildi. Güncel olarak bizleri neler beklemekte? Merak edilenleri tek tek sizlerle paylaşıyor olacağız. Son zamanlara damgasını vuran detaylarla birlikte çeşitli ifadelere de yer verilecek.
 

Cezalarda Güncel Durum Nedir?
 

Engelli otopark işgalinde 329₺’den 874₺’ye fiyat yükselmesi yaşanacak.
Ruhsatsız araç kullanmanın da bir cezası olacak. Daha önce 166₺ ödediğimiz ceza sisteminde yeni dönemde 370₺ ödeme yapılacak.
Emniyet kemeri takmamak ve pek yasağından oluşan ihlallerden 196₺ olan ceza yeni yıl içinde 436₺’ye yükseldi.
 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir