Kasaba Doktoru Dizisi Finale Dayanamadı! Önce Vazgeçildi Sonra Final Kararı Verildi!

0

Kasaba Doktoru dizisiyle ilgili güncel gelişmeler paylaşıldı. Kasaba Doktoru dizisi ne zaman ekranlara veda edecek? Reytinglerde tutunamayan dizinin sonu geldi. Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever’in başrolde oynadığı dizide son dakika gelişmeleri aktarılıyor.

Kasaba Doktoru Ne Zaman Final Yapacak?

TRT 1’in sevilen dizisi Kasaba Doktoru’nun 32. bölümde yayın hayatına veda edeceği belirtiliyor. Dizinin bu kadar erken final yapacak olması izleyicileri üzdü. Peki son bölümde neler yaşandı? Kasaba Doktoru’na ilişkin merak edilenler ve dahasını sizlerle paylaşacağız.

Kasaba Doktoru Son Bölümde Neler Yaşandı?

“alçın’ın genel cerrah olarak kabul edilmesi başta Hakan olmak üzere tüm Uluçınarlılar’ın dengesini bozar. Bu sırada Ömer ve Leyla, yoğun bakımda aniden fenalaşan bir hastaya müdahale eder. Hastanın ölümü kalp bekleyen Kerem için umut olur. Berk, Yalçın’ın dönüşünden dolayı mutludur, Nazlı bu mutluluğu onunla paylaşmaktadır. Mine ise Hakan’ın eli ile ilgili gerçeğe ulaşacak bir kanıt bulur ve peşinden gider. Mine ve Hakan artık her şey ile beraber mücadele etme kararı alır. Neslihan ise Yalçın’ın değiştiğine inanmaya başlar. Şüpheli ölüm ihbarı Uluçınar’a bomba gibi düşer. Hastaneye gelen bir savcı yoğun bakım hastasının ölümüyle ilgili soruşturma yürütür.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir