İzleyiciler Çöp Adam Dizisine Tepkili! Böyle Sahne mi Olur Dedirtti!

0

Çöp Adam dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne seriliyor. Öyle ki diziye dair güncel detaylar aktarılacak. Son zamanlara damgasını vuran dizide çeşitli olaylar yaşandı. Tamer’le ilgili tepkilerini belirten izleyiciler, senaristlere yüklendi.

Berrin’e Yapılanlara Kızdılar

İzleyiciler, Tamer’in Berrin’e kötülük etmesine karşı oldukça öfkeli. Dolayısıyla senaristlere eleştirilerde bulunan izleyiciler, önemli ifadelere yer verdiler. Dizinin hikayesi bu saatten sonra değişir mi bilinmez ancak, izleyicilerin tepkisi bir noktada reytingi de artırıyor.

Çöp Adam’da Yaşananlar

“Peri’nin korunmaya ihtiyacı olduğunu bilen Tamer iyice köşeye sıkışır, ailesinin paramparça oluşunu eli kolu bağlı izlemek durumunda kalır.

Tüm gerçekler gün yüzüne çıkınca dönüşü olmayan kararlar alan Berrin’i durduran ve yönlendiren yine Ahu olur. Ahu’nun öfkeyle attığı adımlar, herkesi bir adım daha sona yaklaştırır. “

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir