İyilik Dizisindeki Yüzleşme Her Şeyi Belirleyecek! İyilik Dizisinde Deprem Oldu

0

İyilik dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV dizisindeki büyük yüzleşme sonrasında dizinin kaderi belli olacak. Hikayenin nereye doğru evrileceği ise merakla bekleniyor. Sevilen yapımdaki son durumu açıklayacağız. Bir yandan da yaşananlar sosyal medyada değerlendiriliyor.

Murat ve Neslihan Yüzleşti!

İyilik dizisinde Murat ve Neslihan’ın yüzleşmesi diziyi kökten etkileyebilir. Bu bölümden sonra oyuncu ayrılığı olursa da şaşırmayın. Dolayısıyla sevilen yapımda tam olarak hangi gelişmeler yaşanacak göreceğiz. Gelinen noktada çeşitli ifadelere yer verilmiş vaziyette.

İyilik Dizisi Son Bölüm Özeti!

“Poyraz, annesinin Neslihan’ı kovmasından sonra Neslihan’ı kaybetmekten korkmuş ve ona aşkını ilan etmiştir. Hayatındaki çalkantılar dışında maddi sorunlarla da uğraşan Neslihan, Poyraz’ın ilgilisine karşılık verecek mi?

Diğer tarafta Damla, Poyraz’ı elde edebilmek için hamile olduğu yalanını söylemiştir. Poyraz, Damla’nın tuzağına düşecek mi?

Damla, Murat’a parasını kaptırmamak için Melis’i kullanır. Murat’ın evli ve çocuklu olduğunu Melis’e söylemekle tehdit eder. Murat, ya onun tehditlerine boyun eğecek ya da polise Damla’nın Koray’ı öldürdüğünü ihbar edecektir.

Atilla’nın çabalarıyla kamera kayıtlarında Murat’ın yanında görülen Melis’e ulaşılır. Polisin, hakkında yakalama kararı bulunan Murat’a ulaşması an meselesidir artık. Melis, karakola ifade için gittiğinde Neslihan çıkar karşısına ve Murat ile ilgili bilmediği gerçekleri anlatır ve polise onun yerini söylemesini ister. Melis, Murat’ın evli ve çocuklu olduğunu Neslihan’dan öğrenir böylece. Melis kandırıldığını anlamış ve büyük bir hayal kırıklığı yaşıyordur. Murat’tan intikam almak için, onun yerini polise söyleyecek mi?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir