İyilik Dizisinde Bir Ayrılık Daha Yaşandı! Diziden Bu Sefer Kim Ayrılacak?

0

İyilik dizisinden kimin ayrılacağı merak ediliyor. Gelinen noktada bizleri bekleyenler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öte yandan güncel detaylarla birlikte merak edilenler de açıklanıyor. Fox TV dizisindeki son durumu açıklıyor olacağız. Sizler de merak edilenlerin yanıt bulmasını istiyorsanız detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Dizide Koray Ayrılıyor!

Damla’nın Koray’ı öldürmesi ile birlikte çeşitli detaylar gözler önüne serildi. Bundan sonraki süreçte bizleri nelerin beklediği belli olacak. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürüyor. Son zamanlara damgasını vuracak olan ayrılıkla beraber izleyiciler şok üstüne şok yaşayabilir. Fox TV dizisinin senaryosu gittikçe farklı bir noktaya evrilmeye başladı bile.

Son Bölümde Neler Yaşandı?

İyilik dizisi son bölümünde neler yaşandığı merak ediliyor:

“Neslihan’ı Poyraz’dan uzak tutmayı kafaya koyan Damla, tehdidin boyutunu iyice büyütür ve Nehir ile Batu için bir “hediye” gönderir. Murat’ın gerçek kimliğini öğrenen Melis, kanama geçirir. Önce Damla’nın yolladığı hediye sonra Eda’nın söyledikleri derken Şahika, Koray’ı arar ve artık o evde kalmak istemediğini söyler. Koray Neslihan’la son bir defa konuşacaktır. Neslihan, Koray, Şahika ve Damla arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir