İslam Memiş Gram Altın İçin Yeni Tarihini Verdi!

0

İslam Memiş’in altın ve dolar üzerinde yaptığı yorumlar dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Güncel olarak bizleri başka neler beklemekte? Son zamanlara damgasını vuran İslam Memiş, gram altın için önemli ifadeler kullandı.

Altın ve Borsadan Beklentisi Nedir?

İslam Memiş, yaptığı açıklamada “Borsa tarafında 3.5 milyon yatırımcı var. 1 ayda 250 bin yatırımcı daha girdi. Sosyal medya etkisiyle her yıl zirve noktalara gelince küçük yatırımcının iştahı kabarıyor. Zirve noktalarına hangi enstrümanlar gelmişse yatırımcı kazanırım moduyla bu trene biniyor. Orta ve uzun vadeli yatırımcı olmak gerektiğini, aracı kurumlardan destek almak gerektiğini sık sık ifade ediyorum. Eğer borsaya girecekseniz, yatırımınız varsa en az 6 ay bekleyerek değerlendirebilirsiniz. 1 aylık rekor seviyeler iştahı kabartıyor ancak işin içine girince işlerin hiç öyle olmadığını anlıyorsunuz.” ifadesine yer verdi.

Altın Kaç TL Olacak?

Altın için tarih vererek konuşan Memiş, “Altının ons fiyatı 1755 seviyesinde. 1783’e kadar toparlanma gördük. Teknik olarak takip ettiğimiz seviye 1730-1780 dolar aralığı. 1730 aşağı kırılmadıkça problem yok, 1780 de yukarı yönlü kırılmadıkça yükseliş başladı diyemiyoruz. 1780’i direnç takip edip yeni zirveleri konuşuyor olacağız.” dedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir