Hasan Can Kaya Çok Aşk Film Çekimleri Başladı!

0

Hasan Can Kaya’nın yeni filmi olan Çok Aşk’ın oyuncu kadrosu görenleri büyülüyor. Öyle ki ünlü isme başrolde eşlik edecek isimden de önemli bir paylaşım geldi. Film çekimleri başlarken bir yandan da merak edilenler yanıt bulacağa benzemekte. EXXEN’deki Konuşanlar programı büyük ivme kazandı. Pek çok kişi programı severek takip ediyor. Mizah alanında adeta devrim yaratan Hasan Can Kaya, farkını her anlamda ortaya koydu.

Çok Aşk Filmi Çekiliyor!

Çok Aşk filmi çekimleri başladı ve başrolde Büşra Pekin ile oynuyor. Dolayısıyla bu gelişme neticesinde çeşitli ifadelere yer verilmekte. Güncel olarak bizleri başka nelerin beklediğini sizler ile paylaşacağız. Öyle ki güncel detaylar da yanıt bulacak. Çünkü filmdeki oyunculardan sosyal medya paylaşımları geliyor.

Büşra Pekin Açıklama Yaptı

Büşra Pekin, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim, öyle detaylara yer verdi ki duyunca şaşırabilirsiniz. Filmin çekimlerin bazı değişikliklere gidildiğinden söz etti. Hasan Can Kaya ile paylaştığı fotoğraf da gündem oldu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir