Hande Subaşı Yeni Dizisi Belli Oldu mu? Oyuncudan Sürpriz Açıklama!

0

Hande Subaşı, Baht Oyunu dizisinden sonra bir daha ekranlardaki projelerde yer almadı. Ünlü oyuncunun son zamanlarda adından söz ettirmemesi dikkat çekiyor. Oysa ki kendisinin yetenekli ve bir o kadar da başarılı bir isim olduğunu biliyoruz. Yine de oyunculukla çok fazla ilgisinin olmadığı görüldü. Öte yandan güncel detayları ve dahasını aktaracağız.

Yeni Dizisi Açıklandı mı?

Hande Subaşı, yaptığı açıklamada önemli detaylara değindi. Öyle ki gelen bilgilerle birlikte kendisinden “Her şey yolunda, şu an görüşmeler var. Bir tane çıkmasını beklediğimiz filmimiz var. Onun dışında diğer görüşmeler hem tiyatro hem de dizi görüşmeleri devam ediyor” açıklaması geldi. Yeni dizisiyle ilgili herhangi bir gelişme yaşanmış değil. Bu yüzden büyük bekleyişin sürdüğü ifade edilmekte.

Hayranları Heyecanla Bekliyor

Hande Subaşı’nın hayranları heyecanla bekliyor ve pek çok kişi olacaklar için heyecanlı. Gelinen noktada bizleri başka nelerin bekleyeceği ise yanıt bulacak. Dizi ve film projesi hakkında bilgi edinmek isteyenler haber sitemizi takip edebilir.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir