Gülcemal Dizisi İçin Sete Çıkıldı! Dizi Ne Zaman Başlıyor?

0

Gülcemal dizisi yakında ekranlara gelecek. Fox TV dizisinin çekimleri başladı. Peki dizide kimler oynuyor? Şimdiden büyük dikkat çeken yapımda Murat Ünalmış ve Melis Sezen’in başrolde oynadığını biliyoruz

Gülcemal Dizisi Oyuncuları

Dizide başrolde Murat Ünalmış Gülcemal, Melis Sezen ise Deva karakterine hayat verecek. Öte yandan diğer oyuncular Sema Keçik “Zafer”, Samet Kaan Kuyucu “Mert”, İlay Erkök “Gülendam”, “Atilla Şendil “Halil İbrahim”, Nilüfer Açıkalın “Gara Ana”, Burak Can “Armağan”, Cahit Gök “Vefa”,  Meltem Akçöl “İpek”, Sabahattin Yakut “Emrullah, İpek Ayaz Kortunç “Canan”, Gökçem Çoban “Semra” karakterlerini canlandıracak.

Yakında Başlıyor

Gülcemal dizisi çok yakın ekranlarda olacak. Dizi için hazırlıkların sürdüğü bilinmekte. Bakalım dizi ilk bölümü ile fark yaratabilecek mi en kısa sürede öğreneceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir