Gönül Dağı Dizisinden Kim Ayrılacak? Sefer ve Zahide'ye Veda Vakti!

0

Gönül Dağı dizisinden ayrılması beklenen oyuncularla ilgili açıklama yapıldı. Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Ferdi Sancar ve Hazal Çağlar’ın başrolde oynadığı dizide bizleri neler bekliyor? Hangi oyuncular diziden ayrılacak ve büyük bir hüzün yaşanacak?

Zahide ve Sefer Gidiyor mu?

Zahide ve Sefer’in taşınma durumundan ötürü diziden ayrılmalarına sıcak bakılıyor. Ancak henüz resmi açıklama gelmedi. Dolayısıyla  Gönül Dağı dizisindeki olaylara bakarak bir çıkarımda bulunulabilir. Son bölümde izleyiciler olanlara fazlasıyla şaşırdı. Güncel detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Gönül Dağı Son Bölüm Özet

“Amcaoğulları isabetli bir yatırım yapabilmek için kasabalıların ihtiyaçlarını öğrenmeye karar verirler. Kasabada Ar-Ge yapmaya başlayan amcaoğulları aldıkları geri dönüşlerle halkın muzdarip olduğu bir konuda icat geliştirirler. Amcaoğulları buldukları icadın reklamını yapıp abonelik almaya başlar. Taner, Halime’nin artan evlilik baskısından bunalır. Ablası Zahide’nin de annesiyle aynı düşündüğünü öğrenen Taner, bu baskıdan kurtulabilmek için oğlunu alarak evden ayrılır. Taner nereye gidecektir? Muammer ve Hüseyin, kasada buldukları altınları herkesten gizlerken, birbirlerine de güvenmezler. Hüseyin ve Muammer’in ayrılmaz ikili gibi birlikte kalmaları Döndü’nün dikkatini çeker. Kenan, Muammer’e yardım edebilmek için babasını bir yere götürür. Muammer gittiği yerde Veysel ile olan sorunlarını çözebilecek midir? Ciritçi tek başına bir yolculuğa çıkar. Yolculuk sırasında sorularına cevap arar. Ciritçi, döndüğünde Divane ile yüzleşebilecek midir?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir