Gönül Dağı Dizisinden Bir Ayrılık Açıklaması Daha Az Önce Geldi!

0

Gönül Dağı dizisine dair güncel gelişmeler paylaşıldı. Öyle ki diziden kimlerin ayrılacağı soruluyor. Yeni sezonla birlikte pek çok isim ekranlara veda etti. Öte yandan bir o kadar da ayrılık yaşanacağı düşünülüyor. Bu noktada bizleri başka neler beklemekte? Eğer oyuncu kadrosunda daha fazla ayrılık olur ise şok etkisi yaşanabilir. Bu noktada son bölümde nelerin olduğuna bakmak lazım.

Diziden Kim Ayrılıyor?

Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Eser Eyüboğlu, Ferdi Sancar, Ege Aydan, Ecem Özkaya ve Hazal Çağlar’ın oynadığı dizide Sefer ve Zahide’nin arasının açıldığı düşünülmekte. Dolayısıyla Kasım Dayı’nın vefatı sonrasında ekranlara kimin veda edeceği soruluyor. Berfin Kıymaz da diziden ayrılanlar arasında yerini aldı. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte bizleri nelerin beklediği tek tek ortaya çıkacak. Son zamanlara damgasını vuran ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verilecek.

İzleyiciler İsyan Ediyor

Öte yandan dizideki ayrılıkların gittikçe artması nedeniyle izleyiciler artık isyan etmeye başladı. Bu noktada neler yaşanacağını sizlere ileteceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir