Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisine Davetsiz Misafir Geliyor! Dizide Ortalık Fena Karışıyor!

0

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide çeşitli detaylara yer verilecek. Öte yandan davetsiz misafirle ilgili bilinmeyenler gözler önüne serilmek üzere. Sadi’yi zor anlar bekleyebilir. Okula gelecek hoca ile ilgili bazı bilgiler verildi. Güncel detaylar ışığında bizleri başka neler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran dizideki bazı olaylar ortaya çıkmak üzere.

15. Bölümde Neler Olacak?

Show TV dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 15. bölümünde neler olacağı merak konusu haline geldi. Aktarılanlara göre dizide yaşananlar aşağıdaki gibi olacak:

“Songül arabadan son anda atlayarak kendini kurtarmayı başarır. Durumu rapor etmek için Organize Şube’ye gittiğindeyse Serdar müdür başta olmak üzere ekip arkadaşları da büyük bir şok geçirir. Yılan ekibinin toplantısı akla gelmeyecek bir yerde olurken Sadi de toplantıda en ön sırada yerini alır. Semih’le buluşan ikiliden Songül, Yılan ekibi tarafından bu sefer hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.

Karabayır Lisesi’ndeyse geçmiş bir kez daha gün yüzüne çıkar. Okula gelen davetsiz bir misafir 12-B sınıfına girer. Kapanmayan hesaplar ve ateş almaya hazır bir silah artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının habercisidir.”

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir