Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisi İzleyici İlgisini Kaybediyor

0

“Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisi, yaz döneminde başlamış ve izleyicilerin büyük ilgisini çekmişti. Ancak şimdi reytingler kötü gelmeye devam ediyor ve ortalamanın altına geriliyor. 28 bölümü ekrana geçen dizinin hikayesi ve konsepti Gani Müjde tarafından hazırlanmıştı. Dizi, Sadi ve Songül karakterlerinin etkileyiciliği ve iki başrol oyuncusunun güçlü uyumu nedeniyle geniş bir izleyici kitlesine sahipti.

Fakat bu durum TRT1’in “Al Sancak” dizisi, “Camdaki Kız”ın başarısı ve “Aldatmak” dizisinin devam eden başarısı nedeniyle değişti. Gelsin Hayat Bildiği Gibi artık geriye düşen tek yapım olarak görülüyor ve ortalama oranların bile altına geriliyor.

Senaristler ne kadar çaba harcarsa harcasın, Sadi ve Songül karakterleri üzerindeki büyünün dağılması ile izleyici kaybını engelleme şansı yok. Dolayısıyla dizinin güzel bir final ile bitirilmesi ve izleyicilerin aklında hoş bir hikaye bırakması daha anlamlı olabilir.

Show TV yetkilileri ve yapım ekibi ne düşünür bilinmez ama dizinin ilgi kaybının değişme ihtimalinin pek bulunmuyor ve izleyici kaybı gözlemlendi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir