Gecenin Ucunda Dizisinin Senaristi Senaryoyu Değiştirdi! Bu Değişiklik Oyunculara Moral Verdi!

0

Gecenin Ucunda dizisinde senarist değişikliği ile bambaşka bir dönem başlayacak gibi duruyor. Dizinin 12. bölümünde yaşanmış olan değişimin başlangıcını görebiliyoruz. Yeni senaryolarda artık Ahmet karakteri olmayacak. Yayınlanmış olan fragmanda anlaşılmış olduğu üzere Ahmet karakteri ölerek Sarp Levendoğlu’na veda edecek olan Gecenin Ucunda dizisinin hakiyesinde yönün çok ciddi bir değişiklik yaşadığı görülüyor.

Gecenin Ucunda Dizisine Ahmet Karakteri Veda Ediyor!

Ahmet’in ölümünde Macide’nin rolü de yeni bölümlerde netlik kazanacak ve anlaşılmış olduğu üzere hikayenin ilerleyen dönemlerinde bir çıkış noktası olarak kullanılacak. Dizide Serra karakterine can verecek olan Bestemsu Özdemir’in yapmış olduğu açıklamada hikayede yeni bir dönem başlangıcı yapılacak.

Bestemsu Özdemir, “İyi gidiyor, senaristimiz değişti. Yeni bir hikaye başladı artık. İyi gidiyoruz, güzel gidiyoruz. Set keyifli” sözlerini ifade etti.

Ünlü oyuncu bu sözleriyle senarist değişikliğinin oyuncular tarafından da olumlu karşılanmış olduğunu ifade etti. Dizinin hikayesinin hangi yöne doğru ilerleyecek olduğu da büyük merak konusu oldu.

Star TV’nin diziyi yayında tutmak adına büyük bir fedakarlık ortaya koymuş olduğundan dizinin devamı için ekibin de yoğun bir şekilde çalıştığını görebiliyoruz. İzleyicilerin de desteğiyle Gecenin Ucunda dizisinin sezon sonuna kadar ekranlarda kalması yönüne pek çok istek var ancak bu gerçekleşecek mi henüz bilinmiyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir