Galatasaray Oyuncusu İcardı Ünlü Sanatçının Villasına Göz Dikti!

0

Icardi, son zamanlarda Ajda Pekkan’ın villası ile ilgilenmesiyle gündeme geliyor. Öyle ki Galatasaraylı futbolcunun bu noktada pazarlık içerisinde olduğu belirtildi. Peki ya lüks villa içerisinde neler bulunuyor? Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylarla birlikte merak edilenler yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran bu olaya istinaden neler yaşanacağını anlatacağız.

Icardi Lüks Villayı İstiyor!

Galatasaray’ın sevilen futbolcusu Icari, lüks villayı alma konusunda elinden geleni yapmak istiyor. Bu nedenle her türlü pazarlığa açık olduğu belirtildi. Pekkan ve Icardi arasındaki görüşmelerin aktif olarak devam ettiği belirtildi. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri nelerin beklediğini açıklayacağız. Son zamanlara damgasını vuran bu detaya istinaden neler yaşanacağını paylaşıyoruz.

75 Milyon TL’ye Satılığa Çıkarmıştı

Ajda Pekkan, elindeki lüks villasını 75 milyon TL’ye satılığa çıkararak dikkat çekmişti. Dolayısıyla gelinen noktada başka hangi detaylara yer verileceğini ileteceğiz. 24 saat güvenliğe sahip ve büyük bir havuza sahip olan villa, oldukça geniş. Dolayısıyla bu villayı satın almak isteyenler arasında en büyük aday belli ki Icardi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir