Fenomen Dilan Polat'ın Dolarlı Paylaşımı Sosyal Medyada Tepkilere Neden Oldu! Dilan Polat Yorum Yağmuruna Tutuldu!

0

Eşinin göz alıcı sürprizlerini sosyal medya hesabından sık sık paylaşan fenomen Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde dolarlardan yaptığı çiçeği ve pırlantayı paylaştı. Kısa sürede gündem olan Polat için “bunlar onun terbiyesizliği” yorumları yapıldı.

Dilan Polat’ın gösterişli evi ve lüks hayatı gündemde. Temizlik için eşinden gül ve dolar dolusu altın alan Dilan Polat’ın paylaşımı sosyal medyayı yeniden salladı. Bu fenomen bir kez daha şakaydı.

Sık sık lüks hayatını insanlara gösteren Dilan Polat, kocasının kendisi için hazırladığı abartılı sürprizleri paylaşıyor. Dilan Polat’ın eşi Engin Bey, sevdiği kadının doğum gününde ona multi milyon liralık bir araba hediye etti.

Ünlü fenomenin eşi Dilan Polat’ın doğum gününde kuyumcu açtı.

Son olarak lüks hayatı ve çocuklarına ev hediyesi olarak ev almak için sosyal medyayı kullanan Polat, temizlikten sonra aldığı hediyeyle gündeme geldi.

ALINAN DOLAR GELDİ

Dilan Polat’ın “Paşa’nın kocası” etiketiyle paylaştığı video sosyal medyada sayısız yorum aldı. Dolar, güller ve altın sandığı sosyal medyada bir kez daha “ahlaksızlık” yorumlarına neden oldu.

Polat, “Her gün temizliyoruz”, “Kötülükten öte”, “Terbiyesizlik göster” gibi yorumlar aldı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir