Ezgi Mola'nın Oynayacağı Dizi Hakkındaki Bilgi Hatasını Düzeltti! Yeni Dizisinin Detaylarını Anlattı!

0

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola, iki sezon süren proje ile dizinin en zor yönlerinden birini gösterdi. Oyuncunun daha önce komedi rollerindeki başarısından haberdar olan hayranları da dramatik performansından memnun kaldı.

2 sezonluk büyük bir başarının ardından bir süre dinlenen Ezgi Mola, 2023’te başlayacak yeni bir dizi projesi için anlaşma yaptı. Disney Plus’ta yayınlanacak olan ve şimdilik dizinin adını Değiştiren Ayten olacak. Dünya çok ilginç bir hikaye ile karşımıza çıkıyor.

Ezgi Moladan Beklenen Açıklama!

Bir dünya liderine bombayla suikast düzenleyen 2 yaşında çaresiz bir kadını oynayacağına dair basında haberler çıktı. Ancak Ezgi Mola, dizinin tarihiyle ilgili bilgi hatasını düzeltme ihtiyacı hissetti. Yakın arkadaşı Enis Arıkan’ın doğum günü partisine katılan ve çok mutlu görünen Ezgi Mola, yeni dizisi sorulduğunda hiçbir şeyi kaçırmaktan çekinmedi.

Dijital dizi için oyuncularla yapılan anlaşmalar, basına bilgi verilmemesi konusunda ciddi uyarılarda bulunuyor. Ezgi Mola da bu endişeyi yaşadı.

Oyuncu, “Bir şey söylemeli miyim bilmiyorum. Bir şey söylemeyeceğim, yanlış bir şey söylemek istemiyorum” dedi.

Ezgi Mola, habere göre muhabirin dünya liderine suikast düzenleyeceği bilgisini paylaştı. Ancak oyuncu bu bilgi hatasını düzeltme ihtiyacı hissetmiştir.

Çekimlerine başlanan dizi için Ezgi Mola, “Öyle değil. Hayır değil. Yazılmış ama öyle değil” dedi.

Oyuncu, 2023’ün huzurlu, bereketli ve sağlıklı bir yıl olmasını ve herkesin huzur içinde evine gidip sevdikleriyle birlikte olabilmesini diledi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir