Elçin Sangu'dan Kiralık Aşk ve Çöp Adam İtirafı!

0

Elçin Sangu, Çöp Adam dizisindeki başrolüne hazırlanıyor. Başarılı oyuncu, Engin Altan Düzyatan ile birlikte oynayacak. Dolayısıyla ünlü oyuncunun dizi hakkında ne düşündüğü ve geçmişte oynadığı Kiralık Aşk’a dair hangi itiraflarda bulunduğu gündeme geldi.

Dizi İçin Heyecanlı!

Ünlü oyuncu, dizideki başrolü için heyecanlı olduğunu söyledi. Başrole hazırlık konusunda da önemli ifadelere yer verdi. Şimdiden ilgi gören Çöp Adam dizisiyle birlikte farkını daha da ortaya koyacak gibi gözüküyor.

Elçin Sangu’dan Önemli İtiraf!

Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisine atıfta bulunarak önemli bir açıklamada bulundu. Güzel oyuncu, “Kiralık Aşk, tek başına başrol sorumluluğu taşıdığım ilk iş. O yüzden cesaret etmekte insan korkabilir. Ben ilk işimde oynadıktan sonra hemen başroller gelmeye başladı. Ama benim öyle bir niyetim yoktu. Ben önce güzel işlerde yer alayım, rolümü yapabileyim, ondan sonra bakarız diyordum.
Başrole hazır olmak diye bir şey var. Hem ruhen hem de bedenen. Çok büyük bir performans gerektiriyor. Çok fazla sorumluluk var. Çok efor var, bunu spor gibi, antrenmanını yapmazsan, maça çıktığında başarılı olmayı bekleyemezsin. İlk defa Kiralık Aşk ile başrolü kabul etmiş oldum” açıklamasını yaptı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir