Ek Promosyon Haberi Herkesi Sevindirdi! Kapıda Resmen Kuyruk Oluştu!

0

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile banka arasındaki anlaşma sonrasında yapılacak ek promosyon ödemesi büyük ses getiriyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylara istinaden bizleri neler beklemekte sizlerle paylaşacağız. Özellikle de son zamanlarda ek promosyon ödemelerine dair neler olduğunu aktaracağız.

Ek 17 Bin Lira Ödeme!

Ek olarak verilecek olan 17 bin TL’lik ödeme büyük dikkat çekiyor. Gelinen noktada bizleri başka neler beklemekte? Ek promosyon ödemesinde Vakıfbank’ın Trabzon Büyükşehir Belediyesi personeline yapacağı ödeme konusunda 17 ila 18 bin TL’lik bir anlaşma sağlandığı vurgulanıyor. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak. Şimdilik büyük bekleyiş sürmekte.

Belediye Başkanından Açıklama!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı’ndan gelen açıklamada çeşitli ifadelere yer verildi. Başkan Murat Zorluoğlu, açıklamasında “Bunun karşılığında önceden ödenen kişi başı 8 bin 300 liraya ilave olarak kasım ayı içerisinde personel başına 17-18 bin lira aralığında ödeme yapılacak. Desteklerinden dolayı Vakıfbank Genel Müdürümüz ve hemşehrimiz Abdi Serdar Üstünsalih’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Özveriyle ve gayretle çalışan personelimize hayırlı olsun.” ifadesine yer verdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir