Ebru Şahin'in Yeni Filmi Ortaya Çıktı! İzleyiciler Netflix Filmini Merak Ediyor!

0

Ebru Şahin’in yeni filmi ile ilgili bilgiler verildi. Sevilen içerik platformu Netflix için ekrana geçecek. Öyle ki ünlü isim, artık Centilmen filmi ile adından söz ettirecek. Güncel detaylar ve çok daha fazlası hakkında sizlere bilgi ileteceğiz. Son zamanlara damgasını vuran filme dair bizleri neler bekliyor?

Centilmen Filminde Oynayacak!

Ebru Şahin, Centilmen filminde başrol oynayacak. Netflix’te yayınlanacak film için hazırlıklar şimdiden başladı. Oyuncu kadrosunda ünlü isme kimler eşlik ediyor? Son zamanlara damgasını vurmuş olan ünlü oyuncu da filmdeki yerini alacak.

Çağatay Ulusoy Başrolde!

Ebru Şahin’e eşlik edecek isim belli oldu. Çağatay Ulusoy’un da başrolde oynayacak olması filmi daha da kaliteli hale getirebilir. İki başarılı oyuncunun nasıl bir performans sergileyeceğini hep birlikte göreceğiz. Güncel gelişmeler ve dahası yanıt bulacağa benziyor. Son zamanlarda farkını iyice koruyan iki oyuncunun bu projesi tutacak gibi gözükmekte.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir