Duy Beni Dizisinde Oynayan Rabia Soytürk'ün Yeni Dizisi Belli Oldu!

0

Duy Beni dizisinde Ekim karakteriyle sergilediği performans ile adından söz ettiren Rabia Soytürk, dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu ile ilgili güncel gelişmeye baktığımızda kendisine çok fazla yerden teklif geldiğini söyleyebiliriz. Öte yandan bizleri başka hangi detaylar bekliyor? Güncel bilgilerle birlikte bilinmeyenlere değineceğiz.

Rabia Soytürk’ten Yeni Proje!

Rabia Soytürk, yeni projesi ile adından söz ettirecek Oyuncudan gelecek bu adım neticesinde bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak. Oyuncu, Kanal D’nin yeni dizisi kod adı Mektup’ta oynayacak. Gelen bilgiler doğrultusunda bunları biliyoruz. Öte yandan diziyle ilgili farklı detaylar da ortaya çıkacak.

Duy Beni’den Sonra Ün Kazandı

Rabia Soytürk, Duy Beni dizisiyle büyük bir çıkış yakaladı. Güzel oyuncunun bu kadar ünlenmesi, beraberinde dizi ve film tekliflerini de getirdi. Güncel gelişmelerle birlikte kendisi adına yeni bir detay paylaşıldığı vakit sizlere iletiyor olacağız.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir