Darmaduman Dizisi İçin Şok Karar! Reytingler Düşünce Yayın Günü Değişti!

0

Fox TV Darmaduman dizisinin yayın günüyle ilgili verilen karar şok etkisi yarattı. Dizi hangi gün yayınlanacak? Son zamanlara damgasını vuran dizi herkesi şaşırtıyor. Öyle ki diziyle ilgili bizleri başka neler bekliyor açıklayacağız.

Artık Cumartesi Yayınlanacak

Dizinin artık Cumartesi günleri ekrana geleceği belirtildi. Darmaduman dizisindeki bu durum izleyicilerin dikkatini çekiyor. Fox TV dizisinde başka hangi detaylar paylaşılacak sizlere ileteceğiz. Güncel olarak dizinin hikayesinin tam anlamıyla değişmediğini ancak yayın gününün bununla bağımsız şekilde değiştirildiğini görüyoruz. Henüz final kararı verilmiş değil.  Dizinin hali hazırda bir şansı daha bulunmakta.

Darmaduman Son Bölümde Neler Oldu?

“Babalarının kazasıyla sarsılan ve bu kazada Yağız’ın parmağı olduğunu düşünen Kerem ve Ece bir yandan bu sorunlarla uğraşırken bir yandan da babalarına destek olmak için yarı zamanlı iş aramaya başlıyorlar. Ece çalışma hayatının ilk gününde yaşamın acı taraflarıyla karşılaşıyor. Ece’yi içinde bulunduğu çıkmazdan koruyan ve sahip çıkan Evren mi olacaktır?

Kerem ve Ece ile İstanbul’da tanıştığı arkadaşları Derin ve Evren arasında ilk flört rüzgarları eserken her karakter geçmişinden getirdiği duygusal engellerle yeniden yüzleşiyor. Arkadaşlığın aşka dönüştüğü yolda herkesi kendi sınavı bekliyor.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir