Çöp Adam Dizisi Bir Türlü Başlamadı! Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

0

Star TV Çöp Adam dizisiyle ilgili güncel gelişmelere yer verildi. Sevilen yapım ne zaman ekrana gelecek? Öte yandan merak edilenler de yanıt buluyor. Çöp Adam dizisi için çeşitli ifadelere yer verildi. Star TV dizisine dair bilinmeyenler açıklanacak. Dizinin bir türlü yayınlanmaması gözden kaçmadı. Çöp Adam’ın ilk bölümü ne zaman ekrana gelecek?

Çöp Adam Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Tamer ve Peri büyük aşkları için birçok sınavdan geçeceklerdir. Tamer aslında Peri’yi kapattığı yerde ona bir dünya yaratmıştır. Saplantılı aşkı olan Tamer, zamanla sevgisini daha yumuşatacak ve duygusal bağa dönüştürecektir. Dizide Elçin Sangu, Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Hülya Şen, Elçin Afacan, Büşra Çam oynayacak.

Çöp Adam Ne Zaman Yayınlanacak?

Çöp Adam dizisinin yayınlanacağı tarih muhtemelen FIFA Dünya Kupası’ndan sonra olacaktır. Dolayısıyla dizi hali hazırda beklemeye devam ediyor. Çekimler devam etse de yayın tarihi gecikecektir diye düşünüyoruz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir