Ceyda Ateş Sette Geçirdiği Kaza Sonrası 3 Defa Ameliyat Oldu! Ceyda Ateş'in Psikolojisi Bozuldu!

0

Güzel oyuncu, burnundan memnun olmasa da ameliyat olmaktan korktuğunu itiraf ediyor.

CEYDA ATEŞ KİMDİR?

Ceyda Ateş, 14 Eylül 1987’de Ankara’da doğdu. 5 yaşında çocuk güzellik yarışmasını kazandı ve ardından televizyon dünyasına adım attı. Kültür Merkezi Barış Manço Tiyatrosu’nda eğitim gören Ceyda Ateş, 1995 yapımı Çiçek Taksi dizisinde Aslı karakteri ile rol almıştır.

Ünlü Oyuncu’ya Ne Oldu ?Birisi Mi Dövdü?

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, eşi Buğra Toptansoy ve kızları ile birlikte yurt dışında yaşıyor. Zaman zaman diziler için Türkiye’ye gelen Ateş’in setinde korkunç bir olay yaşandı: Yıllar önce burnundan estetik operasyon geçiren ve istediği görünüme kavuşan oyuncunun sette geçirdiği kaza. bir kabusa dönüştü.

Ceyda Ateş’in de o günlerde bu durum nedeniyle psikolojisi çok bozulmuş.

Ateş, o dönemde oynadığı dizinin ziyafetinde bir kişinin dirseği burnuna çarptığında üç kez ameliyat masasına yatarak burnunu düzeltmeye çalışıyordu. Sabah’ta yer alan habere göre oyuncu “Hâlâ burnumdan memnun değilim. Ancak bir kez daha ameliyat olmaya korkuyorum. Güzel olan burnum kırıldığı için şu an bu şekilde” dedi.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir