Camdaki Kız'da Nalan'ın Babası Her Şeyi Mahvedecek! Metin Diziye Geri Dönüyor!

0

Kanal D dizisi Camdaki Kız’da bizleri neler beklemekte? Güncel olarak çeşitli detaylar yanıt bulacak. Öyle ki merak edilenler tek tek ortaya çıkıyor. Söz konusu detaylarla birlikte bizleri nelerin beklediği hakkında bilgi de veriyoruz. Nalan’ın babası olan Metin’in diziye geri dönecek olması Nalan’ın psikolojisini bir hayli etkileyecek. Dolayısıyla bu detayla birlikte bizleri başka nelerin beklediğini de açıklayacağız. Güncel gelişmeleri merak ediyorsanız mutlaka detaylara hakim olmalısınız.

Nalan’ı Büyük Çöküş Bekliyor!

Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç,  Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek’in yer aldığı dizideki son dakika gelişmeleri ortaya çıktı. İzleyiciler şok içerisinde kaldı ve pek çok kişi olacakları yakından takip ediyor. Dolayısıyla bu noktada bizleri nelerin bekleyeceği de yanıt bulacak. Nalan, büyük bir çöküş içerisine girebilir.

Camdaki Kız Son Bölüm Özeti

Sedat; Cana’ya Nalan’la boşanacağını söyler. Selen, Muzo ve Sedat Gülcihan’la eve dönmesi için bir kez daha konuşmaya giderler. Nalan ise tüm bu dertlerden uzak yalnızca Hayri’yle vakit geçirmek ister ve soluğu Hayri’nin evinde alır. Selen’in Nalan ve Hayri konusundaki şüpheleri onu Hayri’nin evine götürecektir.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir