Camdaki Kız Hayri ve Nalan Reytingleri Zirveye Çıkardı!

0

Camdaki Kız dizisiyle ilgili güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Öyle ki Kanal D dizisinde bizleri neler beklemekte? Güncel bilgilerle birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek. Son zamanlara damgasını vuran diziye ilişkin reytingler iyice gündem oldu. Dizinin reyting bakımından avantajlı olması gözden kaçmıyor. Hayri ve Nalan karakterleri bunu fazlasıyla sağlamakta.

Hayri Artık Şans İstiyor!

Hayri, artık Nalan ile birlikte bir şeyler yaşamak istiyor. Bunun için kendisine şans vermesini beklemekte. Dizideki bu sahneler büyük ilgi görüyor. Çünkü izleyiciler ikilinin bir şeyler yaşaması ve birlikte olması konusunda taraftar. Bu nedenle dizinin reytingleri de iyice arttı. Camdaki Kız farkını her anlamda koruyor.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Oldu?

“Emir’in şirkete ortak olmasından başta Selen ve Levent olmak üzere tüm aile rahatsız olur ve itiraz eder ancak Rafet kararından dönmez. Sedat’ın Nalan’la bebek yapacakları açıklamasını televizyondan izleyen Cana deliye döner ve Sedat’a son bir şans verir. Sedat bu isteği yerine getiremezse her şeyi Nalan’a anlatacaktır. Hayri ise Nalan’dan artık net bir karar vermesini ister.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir