Camdaki Kız Hayri Diziden Ayrılıyor mu? Feride'den Sonra Sıra Ona Geldi!

0

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterine veda edilebilir. Çünkü dizinin gidişatı bunu gösteriyor. Nalan ile arasının bir türlü düzelmemesi, izleyicileri endişelendirdi. Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı karakterde yolun sonuna gelindi mi? İşte son dakika detaylar haberimizde olacak…

Nur Sürer Ayrılarak Üzmüştü!

Nur Sürer, diziden ayrılarak izleyicileri üzmüştü. Sevenlerinin dizide kalmasını istediğini biliyordu ancak senaryo gereği ekranlara veda etti. Sonrasında ise cenaze sahnesi yayınlandı. Şimdi ise ayrılık iddiası farklı bir isim için geçerli hale geldi.

Cihangir Ceyhan  Ayrılacak mı?

Cihangir Ceyhan’ın diziden ayrılacağına yönelik iddiallar büyük etki yarattı. Başarılı oyuncu, dizide Hayri karakteriyle büyük fark yarattı. Dolayısıyla kendisinin ayrılması beklenmiyor. Yine de güncel gelişmeler ışığında neler yaşanacağını aktaracağız.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir