Burak Deniz'e Yakalama Kararı Çıktı! Yargıyı Hiçe Sayarak İfade Vermeye Girmedi!

0

Eylül ayında gittiği yerde Nilperi Şahinkaya ve erkek arkadaşıyla tartıştığı iddiasıyla yargılanan Burak Deniz’in savcılıkça çağrılmasına rağmen 4 aydır ifade vermediği ortaya çıktı. Şahinkaya’nın avukatı Deniz için tutuklama talebinde bulundu.

Serenay Sarıkaya ile şu sıralar Şahmaran dizisini çeken Burak Deniz, 15 Eylül’de Adanalı meslektaşı Nilperi Şahinkaya ve erkek arkadaşının yanına giderek sohbet etti. Burak Deniz, tartışmayı öğrenince Nilperi Şahinkaya ve sevgilisinden özür diledi ancak genç oyuncu özrü kabul etmedi.

İFADE VERMEYE GİTMEDİ!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Nilperi Şahinkaya, 15 Eylül kavgasıyla ilgili olarak Burak Deniz hakkında Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. “Kasten yaralama”, “hakaret” ve “halkın huzur ve sükununu bozma” suçlarından yargılanan Deniz’in ifade vermediği öğrenildi. Burak Deniz’in savcının ifade vermesine rağmen son 4 aydır ifade vermediği öğrenildi.”

YAKALAMA KARARI İÇİN KARAKOLA GİTTİ!

Deniz’in avukatı Serdar Opak da müvekkilinin sürekli yurt içi ve yurt dışı seyahat etmesi nedeniyle iş yoğunluğu nedeniyle ifade vermediğini söyledi. Nilperi Şahinkaya’nın avukatı Nail Gönenli, Deniz için tutuklanma talebinde bulundu.

NE OLDU?

Şahmaran dizisinin çekimleri için Adana’da bulunan Burak Deniz’in dün gece kaldığı otelde sevgilisi Nilperi Şahinkaya ile tartıştığı iddia edildi. Oyuncunun sevgilisiyle oturduğu masaya yürüyen Deniz’in oyuncuya küfürler yağdırdığı ve ardından kavga çıkardığı iddia edildi.

Altın Koza Uluslararası Film Festivali’nin ödül töreni için Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’ne gelen Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi, gazeteciler önünde açıklamalarda bulundu. Burak Deniz olayıyla ilgili olarak Şahinkaya, “Bu akşamın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Burada bir ödül vereceğim. Adana’yı seviyorum Davanın nasıl başladığını avukatlarımızdan öğrenebilirsiniz. “Bu konuda konuşmayacağım” dedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir