Ben Bu Cihana Sığmazam'da İşler Karıştı! Aile Yeni Kararlar Aldı!

0

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümünde çeşitli detaylara yer veriliyor. Güncel olarak bizleri neler beklemektedir? Son zamanlara damgasını vuran bu detayla birlikte dizide hiç beklenmeyen olaylar yaşandı. Cezayir’den gelen hamle sonrasında dizinin kaderi baştan aşağı değişebilir.

Dizide Neler Yaşandı?

ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da neler yaşandı sizlerle paylaşıyoruz. Öte yandan merak edilen gelişmeler ve dahası da haberimizde yerini alacak. Güncel bilgiler ise sizlerle olacak. Son zamanlara damgasını vuran bu diziye dair bizleri başka nelerin beklediğini aktaracağız. Oktay Kaynarca ve Pelin Akil’in başrolde oynadığı dizide olaylar bitmek bilmiyor.

Son Bölümde Olanlar

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın son bölümünde meydana gelen olaylar:

“Lokman’ın cenazesi adeta gayrimeşru aleminin tüm ağır toplarıyla, Emniyet’in karşı karşıya geldiği bir törene dönüşür. Tüm aile, Leyla’nın Firuze’yle ne konuştuğunu merak etmektedir. Leyla onlara kararını açıkladığında hepsi mutlu olacaklardır. Cezayir, 15 yıllık hapis cezasını doldurup dışarıya çıkan kadim dostu Ekabir’i ziyarete gider. Melike, babasına tesbih hediye eden Asım Kaptan’la tanışmak ister. Cezayir, onu Asım’ın mekanına götürdüğünde kendilerini bir çatışmanın içerisinde bulurlar. Cezayir bu sırada kendisine ateş açmakta olan birini öldürür ama bu öldürdüğü kişi Cezayir’in ezeli düşmanı Sabit’in oğlu çıkar. Sabit, intikam yemini eder ve Cezayir’e de evlat acısı yaşatmadan ölmeyeceğim der. Sabit’e karşı, Cezayir, Asım ve Ekabir’le bir ittifak kurabilmenin yollarını arar. Firuze’nin halası Zeliha’nın Bosna’dan çıkıp gelmesi başta Elmas olmak üzere tüm ailenin huzurunu kaçıracaktır.”

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir