Balkan Ninnisi Dizisi İçin Final Kararı Verildi!

0

Balkan Ninnisi, son zamanlarda düşük reytingleriyle adından söz ettiriyordu. Dizi için final kararı verilince izleyiciler de şok oldu. Bu gelişme sonrasında bizleri neler bekliyor yanıt bulacak. Öte yandan dizideki ayrılık iddiaları da tek tek ortaya çıktı. Sevilen yapım neden sona eriyor?

Reytinglere Yenik Düştü!

Balkan Ninnisi dizisi, reytinglerde büyük dumura uğradı. Dizinin final yapmasına karar verildi. Söz konusu bu gelişmeden sonra ise yapımcı ve kanalın anlaştığı ve dizinin 20. bölümde final yapacağı bilgisi iletildi. Son zamanlarına damgasını vuran dizide başka neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Balkan Ninnisi dizisi final yaparken güncel oyuncu kadrosunu bir kez daha hatırlayalım.

Balkan Ninnisi Oyuncu ve Karakterleri

Erdal Özyağcılar/ Süleyman

Özlem Türkad/ Neriman

Merih Öztürk/ Jovanka

Emre Bey/ Ertan

Gözde Çığacı/ Gülsüm

Hakan Boyav/ Daniel

Suzana Akbelge

Deniz Gürkan/ Gülbahar

Erman Saban/ Hayati

Sarp Bozkurt/ Arif

Süleyman Kara/ Mustafa

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir