Avcı Dizisi Yakında Başlıyor! Oyuncu Kadrosunda Dikkat Çeken İsim!

0

Avcı dizisi için tüm hazırlıklar devam etmekte. Öyle ki dizinin yakın zaman sonra yayın hayatına başlayacağı belirtildi. Bu noktada bizleri neler beklemekte? Güncel olarak merak edilenleri yanıtlayacağız ve çeşitli detaylara değineceğiz. Avcı dizisi için Bozdağ Film’in büyük bir çalışması söz konusu. Daha önce yaptığı tarihi dizilerle de adından söz ettirdiği kesin. Şimdiki projesinde bizleri tam olarak neler beklemekte paylaşacağız.

Başrolde Kim Var?

Avcı dizisi için başrole uygun görülen oyuncu Uğur Güneş oldu. Bu detayla birlikte izleyiciler büyük şok yaşadı. Kimse bunu beklemiyordu. Dolayısıyla başarılı oyuncunun dizide yer alacak olması fazlasıyla ses getirecek. Güncel olarak bizleri başka nelerin beklediğini de paylaşacağız.

TRT 1’de Yayınlanacak

Öte yandan Avcı dizisi için TRT 1 ile anlaşma sağlandı. Bu tarz tarihi dizilerin genel olarak TRT 1 ile anlaşması ise şaşırtmıyor. ATV ile TRT 1 kanalları bu noktada farkını fazlasıyla ortaya koymaktadır. Güncel bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir